Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

 

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Samtykke

I huset har vi 2 samtykker.
Dit samtykke til Midtvejs Auto (Forhandler samtykke) er nødvendigt, så vi kan kontakte dig vedr. påmindelse om servicebesøg, karrosserikontrol, synskontrol, nyhedsbreve, tilbud på nye og brugte biler, information om åbent hus, konkurrencer, tilbud på reservedele, tilbud om leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp m.m. Hvis vi ikke har dit samtykke kan vi ikke påminde om service m.m. som kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse.

Hvis du ønsker at få marketingsmateriale tilsendt fra Peugeot Danmark, skal du også give samtykke hertil (Peugeot samtykke)
Hvis du ønsker at afgive samtykke, så ring på 98215422 eller skriv på info@fjerritslev.peugeot.dk

Website

Når du besøger vores website, vores app eller besøger os via sociale medier indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet m.m. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Endvidere registrerer og behandler vi som en del af vores virksomhed oplysninger de personer vi har kontakt til med det formål at afsætte vores varer eller ydelser.

Cookies

Vores website anvender ”cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
• Google analytics

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet. Vi indsamler også oplysninger om dig hos offentligt tilgængelige kilder som f.eks. Det digitale Motor Register, cpr-registret mv.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
• Navn
• Adresse
• Tlf.nr.
• E-mail
• Kørekortnr. til prøvekørsler og lånebil
• Oplysninger vedr. bil, regnr. stelnr. mærke, service m.m.
• Oplysninger fra bilens styreboks
• Samtykke til bla. markedsføring
• Cpr.nr. til indreg / omreg af bil og forespørgsel på finansiering/leasing af bil
• Oplysninger om husstandens størrelse, årlig bruttoindkomst og rådighedsbeløb
• Oplysning om de har haft bil før.
• Forsikringsselskab – indreg / omreg. af bil og behandling af skader.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.
Vi anvender fra tid til anden profilering af dine personlige oplysninger f.eks. i forbindelse med låneansøgning. (Profilering er en automatisk behandling af personlige oplysninger, der har til formål at vurdere bestemte personlige forhold vedrørende en fysisk person eller analysere eller forudsige navnlig den fysiske persons erhvervsevne, økonomiske situation, opholdssted, personlige præferencer, pålidelighed eller adfærd).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål og grundlag
Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Det juridiske grundlag for behandling af dine personoplysninger er således baseret på opfyldelse af vores aftaler, overholdelse af lovgivning, vores interesse i at yde dig den bedste service og tilrettelægge vores markedsføring og salg så optimalt som muligt.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og krævet i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger, medmindre de slettes efter anmodning, maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet disse.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Virksomheden benytter følgende databehandlere: CDK Global, Biltorvet, Danløn, CRM, Skarpt, Kredinor, Mailchimp, Facebook, forsikringsselskaber, finansierings – og leasingselskaber samt offentlige institutioner.
Hvis du har givet Peugeot Samtykke bliver dine oplysninger videregivet til bilimportør K.W. Bruun, (Interdan) med henblik på at opfylde ovennævnte formål.
Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret eller overflyttet. Henvendelse herom kan ske til: info@fjerritslev.peugeot.dk eller på telefon 9821 5422

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf. 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: http://www.datatilsynet.dk/forside
Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Med venlig hilsen
Midtvejs Auto A/S
Bejstrupvej 182, 9690 Fjerritslev
Telefon: 9821 5422
E-mail: info@fjerritslev.peugeot.dk
www.peugeot-bejstrup.dk