NYHEDER

DRØMMER DU OM EN PEUGEOT SUV?

Af 18. februar 2018 No Comments

DRØMMEN OM EN PEUGEOT SUV HAR ALDRIG VÆRET TÆTTERE PÅ…

 

Med et markant og bredt modelprogram har Peugeot for alvor indtaget pladsen som et førende SUV-mærke.

Stilfuldt, og uden at gå på kompromis med en eneste detalje, byder det særdeles veludstyrede SUV-program med 2008, 3008 og flagskibet 5008 på det bedste fra flere verdener. De er på én gang kompakte, rummelige, robuste og luksuriøse – og med både komfort, avanceret teknologi og effektivitet i højsædet. Og med de nye bilafgifter har drømmen om en SUV aldrig været tættere på. Du kan nemlig få en topudstyret Peugeot SUV fra kun 184.990 kr.

PEUGEOT 2008

Den kompakte Peugeot 2008 gør sig bemærket med sin nye innovative front.

Designet indeholder Crossover klassens karakteristiske stiltræk, der afspejler styrke og robusthed. De brede skærme*, det lodrette kølergitter og for- og bagspoileren* beskytter karrosseriet, mens den stilistiske bølge i taget, tagbøjlerne, listerne på bagdørene og hækspoileren giver et elegant touch.

PEUGEOT 3008

Peugeot 3008 SUV udstråler kraft og karakter. Det markante og stilrene design er præget af både robusthed og elegance. 

I 3008 SUV, oplever du et sansestimulerende og teknologisk univers, der vil give dig endnu stærkere køreoplevelser.

PEUGEOT 5008

Ny PEUGEOT 5008 SUV’s kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik.  Den elegante silhuet, Black Diamond taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i den nye PEUGEOT 5008 SUV med 7 sæder. 

UNDGÅ SYGDOM
Næste indlæg